Başarı oranı en yüksek Denizli sürücü kursu'yuz!

Instagram Youtube Sürücü Kursu Denizli İletşim
Bizden Duyurular & Haberler

EN İYİ NAVİGASYON UYGULAMALARI HANGİLERİDİR?

28.03.2022 surucu kursu navigasyon uygulamaları

Günümüzde birçok karayolu bulunuyor. Bu nedenle hangi yolun kestirme olduğunu, daha az trafik olduğunu veya ücretli olup olmadığını bilmemiz mümkün değil.

Her gün rutin olarak gidip geldiğimiz yer haricinde yeni bir yere ulaşmak istiyorsak mutlaka navigasyon cihazını veya uygulamaları kullanmamız gerekiyor. Ancak bunlardan bazıları da sizleri yanlış yollara sokabileceği gibi ayrıntısız bilgi verildiğinden dolayı gideceğiniz yere zamanında ulaşamayabilirsiniz. Sizler için günlük yaşantınızda rahatça kullanabileceğiniz en iyi navigasyon uygulamalarını sıraladık!

Yandex Navigasyon Uygulaması

Navigasyon uygulamaları arasında Yandex olumlu özellikleriyle oldukça dikkat çekiyor. Çünkü, uygulama gerçek zamanlı trafik bilgisini gösterme özelliğine sahip. Trafik kazaları, yol çalışmaları ve benzeri durumları gösterdiğinden dolayı kişiler başka yolları seçerek daha kısa sürede ulaşım sağlayabilirler. Bunun yanında sizler için ücretli yol gösterme özelliği de sunuyor. Bu sayede herhangi bir yolculuk esnasında ekstra maliyet ödemenize gerek kalmıyor.

Yandex Navigasyon için ön plana çıkan bir özellik daha bulunuyor. Kullanıcılar adreslere ulaşsa bile bazı durumlarda park edecek yer bulamıyorlar. Yandex ise size en yakın park edebileceğiniz noktaları da göstererek araç park yeri arama derdine bir yenilik getiriyor.

Google Haritalar

Navigasyon uygulaması arasında hem kullanıcı sayısı hem de özellikleriyle ilk sırada yer alan uygulamadır. En iyi tarafı sürekli güncelleniyor olmasıdır. Bu sayede yeni bir yol açıldığında veya kapatıldığında kullanıcılar bilgilendirilebiliyor. Bunun haricinde çevrimdışı kullanıma izin verdiğinden dolayı telefonun çekmediği bölgelerde bile yol tarifi almanız mümkün. Fotoğraf destekleri ile bilmediğiniz yolda olsanız bile etrafınıza bakarak kaybolma ihtimalinizi azaltmanız mümkün.

Apple Navigasyon

Apple navigasyon hususuna ilk çıktığından beri oldukça önem veriyor. Bu nedenle Apple Navigasyon’u geliştirmek için kısa sürelerde yeni güncelleştirmeler ekliyor. Apple’ı bu konuda öne çıkaran nokta ise birçok şirket ile entegre bir şekilde çalışıyor olmasıdır. Bu sayede her türlü gelişmeden haberdar olarak kullanıcılarını bilgilendirebiliyor. Bunun yanında birçok şirketten fikir aldığından dolayı bilgilerin doğruluk seviyesinde de önemli bir yükseliş görülebiliyor.

IGO Navigasyon

IGO Navigation, çevrimdışı kullanılabilen bir uygulama olduğundan dolayı internet kesintileri bu uygulamayı etkilemiyor. Çevrimdışı kullanılabiliyor olması da kullanıcılar için herhangi bir olumsuz etki yaratmıyor. Çünkü IGO Navigation, çevrimdışı kullanımdayken bile kafe; restoran ve alışveriş merkezleri tanımlayıp sunma yeteneğine sahip bir uygulamadır. Ayrıca kullanıcılarına üç boyutlu görsel destek hizmeti de veriyor. Bu sayede gideceğiniz yer üç boyutlu olarak çok daha net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Navigasyon Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Günümüzde araç kullanıp navigasyon kullanmamak pek iç açıcı bir söylem değil. Araçlarımızın vazgeçilmezleri olan navigasyon uygulamaları kullanım esnasında sürücü için bazı tehlikeleri de içerisinde barındırıyor. Bunların başında kullanım esnasında trafikten gözümü almasıdır. Çünkü, navigasyon uygulamasına bakarken kaza yapanların sayısı da gün geçtikçe çoğaldı. Bu nedenle navigasyon uygulamalarının sesli versiyonlarını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Araçta başka kişilerle seyahat ediyorsanız bu durumda navigasyonu aracınızdakilere verip size tarif etmesini isteyebilirsiniz.

Güven Sürücü Kursu Direksiyon Eğitimler

Trafik kesinlikle dikkate alınması gereken ve hayati önem taşıyan bir husustur. Bu nedenle bizler direksiyon eğitimlerimiz esnasında gündelik trafik yaşantısında başınıza gelebilecek tüm olayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Güven Sürücü Kursu olarak bizler, yıllardır süren tecrübemizle direksiyon eğitimlerini önemsiyoruz. Kendinizin ve sevdiklerinizin can güvenliğini tehlikeye atmamak için direksiyon eğitimleriniz esnasında eğitmeninizin tavsiyelere kulak asmalısınız.